• No products in the cart.
  • No products in the cart.
 

Αντιμετώπιση της ακμής

Αντιμετώπιση της ακμής

Αντιμετώπιση της ακμής

Η θεραπεία Golden αποτελεί μία φυσική, ασφαλή και αποτελεσματική θεραπεία κατά της ακμής. Η ακμή είναι ένα μεγάλο πρόβλημα, το όποιο απασχολεί σχεδόν όλους τους εφήβους και περίπου το 25% των ενηλίκων.

Νέοι και ενήλικες που θα αρχίσουν έγκαιρα την θεραπεία της ακμής με τα προϊόντα Golden και θα τηρήσουν το πρωτόκολλο της θεραπείας να είναι βέβαιοι ότι δεν πρόκειται να αποκτήσουν ουλές και σημάδια από την ακμή.  Η σειρά Golden εφαρμόζεται εξωτερικά και δεν χρειάζεται η λήψη φαρμάκων για την αντιμετώπιση του προβλήματος σας.

Τα μικροσφαιρίδια προκαλούν έντονη ελάττωση της παραγωγής σμήγματος από τους σμηγματογόνους αδένες και διάνοιξη των εκφορητικών πόρων αυτών, με αποτέλεσμα την εξάλειψη της κύριας αιτίας της ακμής, που είναι η υπερπαραγωγή σμήγματος, λόγω ορμονικών διαταραχών και η παγίδευση του μέσα στους αδένες, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται τα κυστικά σπυράκια και να έχουμε το πρώτο στάδιο της ακμής (κυστική ακμή).

Όταν τα κυστικά σπυράκια μολυνθούν από κάποιο μικρόβιο (συνήθως σταφυλόκοκκος), σχηματίζονται οι δοθιήνες, δηλαδή επιμολυσμένες κύστεις γεμάτες πύον και η ακμή μεταπίπτει στο 2ο στάδιο, την φλεγμονώδη ακμή.

Εάν σε αυτό το στάδιο δεν την ελέγξουμε και προχωρήσει στο επόμενο στάδιο, τότε σχηματίζονται ουλές, οι οποίες αφήνουν ανεξίτηλα σημάδια στο πρόσωπο ή και στο σώμα. (3ο στάδιο, ουλώδης ακμή).

Shopping cart0
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
Συνέχεια Αγορών
0